промена сајта
Унеси појам и претражи Тараба Портал.
тема
корпа

Музика брише границе: Емоције нас повезују

Област: личности

Тип: Приче са...

Увод

У овој епизоди причамо са талентованим тенором Љубаном Живановићем о његовим првим корацима у свету музике, одрастању у Србији и личном развоју кроз разне фазе живота. Од изазова бављења певањем, уклапања у нову средину и другачији менталитет у Немачкој, носталгији према Србији и крајње ставарања моста са својом земљом, оснивањем невладине и непрофитне организације ВИВАРТЕ, која има за циљ удруживање музичких уметника ради остваривања заједничких и општих циљева у области музике.

Епизода: Прича са Љубаном Живановићем

Гост - Љубан Живановић

Љубан Живановић је надарени тенор из Србије. У Београду је похађао средњу музичку школу Станковић. Своје музичко образовање наставио је у Немачкој на музичкој академији у Манхајму, на одсеку з...

Погледај више о госту
Води: Марта Стијеповић 17. 04. 2023.
Слушај на:

Закључак

Рађање и одрастање у различитим земљама представља извор личног раста, али истовремено доноси различите изазове. Сваки случај је индивидуалан, али се чини да је Љубан успео у томе да споји најбоље из оба света, Србије у којој је рођен и Немачке где се професионално изградио - кроз племениту ствар, оснивањем добротворне организације која помаже музичким институцијама и надареним музичарима у Србији.

Подели причу на друштвеним мрежама

chat_bubble chat_bubble

Коментари (0)

Да би оставио/ла коментар, мораш имати профил и бити пријављен/a.

Сличне приче

стрелица ка горе стрелица ка горе Врати се на врх стране

Производи у корпи

Преглед корпе

Број производа:

0

Цена:

0 РСД

Укупан износ куповине:

0 РСД