Дигитални маркетинг: Савети, трендови и иновације

Област: маркетинг

Тип: Приче са...

Увод

Никола Јагодић је стручњак за маркетинг и друштвене мреже. Одувек је знао чиме ће се бавити у животу, а његова радозналост и упорност су у великој мери допринеле дигиталном свету. Никола представља реалну слику друштвених мрежа, долазећи до суштине теме – то је систем који има своја правила, на који можемо да утичемо. Говорећи о професији менаџера друштвених мрежа, о својим другим искуствима, жељама и интересовањима, нова Тараба прича је један магичан, искрен и личнни разговор.

Епизода: Прича са Николом Јагодићем

Виртуелни свет, дигитални свет, интернет, свет друштвених мрежа -  је наша свакодневица. Са друге стране, то је још увек неистражено место, чије се границе не назиру. Услед константног развоја света технологија и напретка виртуелног света, човек би требало да буде у току са променама које се дешавају из дана у дан. Да ли је човек свестан моћи виртуелног света и шта чини поводом тога? Како се понашамо у новом простору и како реагујемо на нове ствари, да ли још увек верујемо друштвеним мрежама?

Гост - Никола Јагодић

Никола Јагодић је завршио Правно-пословну школу у Београду 2014. године, а потом уписао Факултет политичких наука, на смеру Новинарство. Завршио је мастер студије на истом факултету, са усмерењем П...

Погледај више о госту
Води: Милица Цветковић 10. 08. 2023.
Слушај на:

Закључак

Посао менаџера друштвених мрежа понекад изискује 10 сати рада на рачунару и непрестано бдење на интернету и информисање. Један стручњак из дигиталног света не мора бити ни зависник ни роб свог посла или великих корпорација које овм путем остварују велики профит. Самим тим, не морају  ни корисници. 

За све кориснике друштвених мрежа - искључење са друштвених мрежа није једини начин заштите од пријема информација или искоришћавања личних података. Супротно од тога, едукација је кључ који тражимо. Питајте, слушајте, разговарајте, истражујте и будите спремни да кажете не ономе што вам вам се не допада и да новим искуствима које ће нам дигитални свет донети.

Подели причу на друштвеним мрежама

chat_bubble chat_bubble

Коментари (0)

Да би оставио/ла коментар, мораш имати профил и бити пријављен/a.

Сличне приче

стрелица ка горе стрелица ка горе Врати се на врх стране

Производи у корпи

Преглед корпе

Број производа:

0

Цена:

0 РСД

Укупан износ куповине:

0 РСД