промена сајта
Унеси појам и претражи Тараба Портал.
тема
корпа
personal

Миломир Драговић

Директор Тараба Портала

Лични вебсајт:

otvori-u-novom-prozoruotvori-u-novom-prozoruhttps://milomir.rs/

Кратка биографија:

Миломир Драговић, серијски предузетник и визионар, оснивач је фирме Тараба, из које је произашао пројекат "Тараба Портал" на коме се управо налазимо.

 

Рођен је и одрастао у Србији, а снажна повезаност са својом земљом га је инспирисала да остане и одавде гради дигиталне производе.

 

Већ у самом почетку, сусрео се са изазовом коришћења ћирилице у дигиталном окружењу. Скоро да је било немогуће неке стране изразе превести и написати ћириличним писмом. Тада се родила идеја о стварању Тараба речника који би понудио квалитетне алтернативе страним речима и подсетио нас на неке наше давно заборављене кованице.

 

Следећи изазов био је површан и неретко пристрасан садржај у медијима. Тараба приче и Тараба магазин настали су са идејом да се битне теме обраде не само из једног, већ из два, три или више углова. Њихов задатак је да одговоре на питања обичних људи и приближе свима и најкомплексније теме.

 

И на крају, као велики љубитељ добрих мајица и домаћих (али не шовинистичких) мотива, Миломир је покренуо оснивање Тараба маркета. Маркет је креиран у сарадњи са локалним дизајнерима, сварајући стилске и културно-освећене дизајне који се сада носе широм света.

 

Миломир Драговић на Тараба порталу:

Производи у корпи

Преглед корпе

Број производа:

0

Цена:

0 РСД

Укупан износ куповине:

0 РСД